667 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 2. Maddesi 4 üncü fıkrası uyarınca, tarafından kapatılan Şifa Üniversitesinin Lisansüstü öğrencileri koordinatör üniversite olarak Üniversitemize aktarılmış olup eğitimlerine Üniversitemizde devam edeceklerdir. Üniversitemize aktarılan lisansüstü öğrencilerin kayıt yenileme (ders kayıt) işlemleri 03-07 Ekim 2016 tarihleri arasında yapılacaktır. Söz konusu öğrencilerin belirtilen tarihler arasında Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü’ne başvurup (ders kayıt formu) ile kayıt işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlgili öğrencilerin öğrenim ücretlerine ilişkin hususlar Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca henüz belirlenmediğinden öğrencilerden daha sonra ücret tahsil edilecektir.