Değerli Öğrencilerimiz,
“Sağlık Alanında Proje Yazımı ve Hücre Ölümü Araştırmalarında Yeni Teknikler Çalıştayı” ile ilgili duyuru metni aşağıdadır.
İyi dileklerimizle.

Değerli Araştırmacımız,

Hücre Ölümü Araştırma Derneği (HÖAD) yönetim kurulu olarak  Gebze Teknik Üniversitesinin destekleri ile “Sağlık Alanında Proje Yazımı ve Hücre Ölümü Araştırmalarında Yeni Teknikler Çalıştayıkapsamında sizlerle birlikte olmaktan dolayı onur duymaktayız. Bu alanda çalışan tüm bilim insanlarının bildiği üzere; gelişim sürecindeki doku homeostazının sağlanması ve pek çok hastalığın temelinde yer alan hücre ölümü ile ilgili bilgi birikimi ve  çalışmalar her geçen gün temel ve klinik bilim dallarından gelen katkılar ve yenilikler ile artmaktadır. Bu bağlamda her zaman teknolojik gelişmeleri izlememize olanak sağlayan firma ve yetkililerine teşekkür ediyoruz.

HÖAD’ın öncelikli hedeflerinden birini gerçekleştirmek üzere düzenlenmiş olan bu çalıştayın amacı; hücre ölümü alanında çalışan değerli bilim insanlarından oluşan eğiticilerin kendi deneyim ve bilgi birikimlerini diğer araştırmacılarla paylaşması ve bu alanda çalışan bilim insanları arasında ortak bir platform sağlanmasıdır.

Bu amaca yönelik olarak çalıştay programı üç adet sertifikasyonu içermektedir:

• Ulusal ve Uluslararası Proje Yazma İlkeleri
  • Hücre Ölümünde Yeni Teknolojiler
  • Hücre Ölümüne Biyoinformatik Yaklaşımlar

Birbiri ile bütünleşen üç ayrı konuda yapılandırılmış olan çalıştaya katılımcıların; arzu ettikleri günün programına katılarak sertifika alabilecekleri gibi, üç gün boyunca katılım göstererek üç ayrı sertifikayı alabilme olanakları bulunmaktadır.

Düzenleme kurulu olarak dileğimiz; HÖAD’ın bu aktivitesinin tüm katılımcılara bilimsel katkı sağlamasının yanı sıra, bu konuda çalışan araştırmacıları bir araya getirmeyi hedefleyen derneğimizin destekleriniz ve önerileriniz ile güçlenmesidir.

Program ve Başvuru Formu için tıklayınız.

HÖAD Yönetim Kurulu